Geweldig!

Auteur: Rini Wouters-Mirani

Hallo zeg.........wat een geheugen!! Mijn moeder deed haar boodschappen bij de melkboer op de hoek van de Tjerk Hiddes en Joris van Andringastr. De melkboer kwam teninste nog aan de deur en de bakker ook. Die woonde naast ons in de Gerard Callenburg. Wij op 57 ' en de bakker op 59'''. Hij heette Hellemons. Tja, en dan de school....pfffff, dat was een rampenplan met een leraar die Wormer heetten. En Logeman die schoolhoofd was. En de speeltuin met de clubjes waren toch geweldig! Mijn vader was nog masseur bij korfbalver. Landlust.
Ik heb aan die dingen toch erg veel leuke herinneringen. Jammer dat dat allemaal voorbij is. Lang leve de technologie (?)
Ik zie trouwens bekende namen in deze reacties staan. Jan Zegstroo (uit mijn klas) Rob Banen etc. etc. Leuk hoor
Ik kan jullie wel mededelen dat Moeder Rijnink uit de Gerard Callenburgstr 53 nog steeds in leven is. Ik heb nog contact met haar.
Groetjes van Rini Wouters-Mirani