Verplaatst

Onderstaande reacties zijn verplaatst van het verhaal van Mister Tea naar deze rubriek:
Stumpers ?
Als die mensen zich een beetje aanpassen aan de maatschappij hoeven ze zo niet te wonen. Dus wat nou arme man, hij heeft hier toch zelf voor gekozen. En als je leven uit lol bestaat door zgn een schilderij te maken en er overheen te fietsen, en anderen in diezelfde tijd op kantoor zitten of op de steigers staan en een bijdrage aan de maatschappij leveren dan heb ik daar meer respect voor.
Bij mij in de straat woont ook zo'n figuur. Z.g.n. intellectueel en gestudeerd. Hij is zo slim dat ie op een gegeven moment heeft besloten zich als een debiel te gaan gedragen want dan vinden mensen hem zielig en wordt er voor hem gezorgd. Alles wordt voor hem geregeld , zijn prakkie wordt elke dag gebracht. Ze gaan met hem uit wandelen. Maar als alle goedheid even weg is gaat ie in de stille uurtjes auto's van anderen slopen en beplanting vernielen . Want ja, de hele maatschappij is kut dus hij moet dat wel even afreageren.
Stumpers dat soort lui. Verplicht te werk stellen.
15 Jan 2009, 11:37
P.s. hij krijgt ook nog elke week een groot pakket van de voedselbank en dan denk ik wat is het toch een vuile parasiet....
Wie is nou de stumper...???