Fontein uit, fontein aan

Auteur: An van Batum
1 Fan

Ik woon vlak bij de Sloterplas en geniet (als ik er langs loop) van het uitzicht over de plas en van de fontein.

De (soms) werkende fontein wie, wat, wanneer, waar Foto: An van Batum , augustus 2010

De (soms) werkende fontein wie, wat, wanneer, waar Foto: An van Batum , augustus 2010 Door: An van Batum

Maar wat mij verbaasd is dat hij zo vaak niet werkt. De eerste keer dat ik het zag dacht ik dat hij stuk was .Maar dan deed hij het ineens weer.
Ik heb onlangs in een restaurant aan de plas gegeten en toen vroeg ik aan de baas of de fontein was weg gehaald, maar hij zei: "nee, die doet het ongeveer 150 dagen per jaar niet".
Wat ik me nu afvraag wat de reden daar van is. Ik heb mijn vraag naar de Deelraad gestuurd, maar men vindt het niet eens nodig om te antwoorden.
Als je als Deelraad nou zo graag de Sloterplas aantrekkelijk wil maken(houden) zorg dan dat de dingen die de plas verfraaien dan ook werken.