Meedoen in de media

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Voel jij je betrokken bij wat er in jouw buurt gaande is en lijkt het je leuk om een korte reportage te maken over dingen in de buurt die jou bezighouden?

Thuisbasis van Deepeei wie, wat, wanneer, waar Jan Evertsenstraat 759

Thuisbasis van Deepeei wie, wat, wanneer, waar Jan Evertsenstraat 759 Door: Jan van Zijp

Wil jij leren wat er komt kijken bij het maken van een televisie reportage of documentaire? Geef je dan nu op!

MEEDOEN IN DE MEDIA is een intensieve training van 1 dag per week gedurende 4 weken.
Je leert alle aspecten die bij het maken van een reportage komen kijken.
Waar moet je dan aan denken? Je verzint een onderwerp, doet research, maakt een filmplan, leert camera technieken en tot slot ga je je reportage monteren onder begeleiding van een professionele cameraman. Daarnaast krijg je een rondleiding op de redactie van een omroep, om te zien hoe het er achter de schermen van een nieuws-omroep aan toe gaat.

Tijdens MEEDOEN IN DE MEDIA maak je onder professionele begeleiding in 4 weken een kwalitatieve filmclip van ongeveer 60 sec. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde jongeren tussen de 16-21 jaar die graag media-ervaring willen opdoen. In totaal kunnen er 8 jongeren meedoen. Deelname is gratis.

Wanneer en waar

Zondag 15 november 10:00-16:00 Amsterdam Slotervaart
Zondag 22 november 10:00-16:00 Amsterdam Slotervaart
Zondag 6 december 10:00-16:00 Amsterdam Slotervaart

Wat moet je doen om deel te nemen?

Schrijf een email naar info@deepeei.com. Vertel waarom jij graag mee wilt doen aan MEEDOEN IN DE MEDIA in maximaal 100 woorden. Vermeld duidelijk: je naam, leeftijd, adres en telefoon nummer. (Inschrijven kan tot 10 november 2009)

Wie zijn wij?
Als film productie maatschappij focust deepeei film productions zich op het unieke verhaal achter de mens, zijn belevenissen en zijn omgeving. Als film productie bedrijf zijn wij gehuisvest, midden in de bewogen wijk SLOTERVAART. deepeei film productions toont in haar producties dat media op een positieve wijze invloed uit kunnen oefenen op de omgeving waar deze in worden vertoond/gemaakt. Meer over ons op www.deepeei.com