Het Geheugen viert feest: 1000e verhaal

Feest op woensdag 3 februari 2010 in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam op het Osdorpplein.

Heel veel belangstelling op 3 februari 2010 Foto: Lotte Bekker

Heel veel belangstelling op 3 februari 2010 Foto: Lotte Bekker Door: Jan van Zijp

Het Geheugen van West heeft in januari 2010 de mijlpaal van het 1000ste verhaal bereikt. Dat werd uitgebreid gevierd met een feestje en een uitreiking van de eerste exemplaren van een nieuw uitgebracht boekje door Marjo Teuling, voorzitter van het dagelijks bestuur van het Stadsdeel Osdorp.

Marjo Teuling (links) overhandigt de eerste exemplaren aan de verhalenschrijvers Jan en Loes Kuijkens en Jan Wiebenga (rechts) Foto: Lotte Bekker Door: Jan van Zijp

Ook kwamen de toekomstplannen van het Geheugen van West aan bod.
En na afloop was er een goed verzorgde en heerlijke lunch

Wilt u meer informatie of zelf gaan schrijven voor het Geheugen van West: e-mail Willemijn van Helbergen of e-mail Lotte Bekker.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van de Stichting Het Geheugen van West

Smullen van het 1000e verhaal Foto: Lotte Bekker

Smullen van het 1000e verhaal Foto: Lotte Bekker Door: Jan van Zijp

Marjo Teuling (links) en de trotse verhalenschrijvers met de eerste exemplaren van het boekje wie, wat, wanneer, waar Foto: José Stolp, 3 februari 2010 Door: Jan van Zijp

Smullen van het gebak of van de verhalen in het boekje wie, wat, wanneer, waar Foto: José Stolp, 3 februari 2010 Door: Jan van Zijp

José Stolp

1000ste verhaal

Een hele gezellige ochtend! Maar niet alleen gezellig, want het nuttige werd met het aangename verenigd en er werden contacten gelegd en er werd bijgepraat. Dit vond ik inspirerend en ik ga spoedig aan de slag om het het onbeschreven blad, wat symbolisch werd uitgedeeld, te beschrijven.

groeten,
José Stolp