Het zesde zintuig

Een project voor ouderen om de eigen zintuigen te testen.

Een tentoonstelling met uit zeven panelen; één paneel met algemene informatie en zes panelen waarbij men op een ludieke manier de eigen zintuigen kan testen.Bij het paneel
Gluren bij de buren test men het gezichtsvermogen,het paneel Een neus voor gevaar test het reukvermogen,het paneel Spits uw oren test men wat of u nog wel hoort en wat net niet meer, bij het paneel Evenwichtskunstenaars daar kunt u het evenwicht testen, bij Net op tijd of net te laat kan u uw reflexen testen, het laatste paneel Brekebeen gaat over het skelet en over botbreuken.

Deze tentoonstelling is op diverse plaatsen te zien en actief te beleven:

Zaterdag 29 mei 2010

In Geuzenveld bij het Kruisherenpad; van 11.00 uur-17.00 uur,
In een tent daar is de tentoonstelling "Het Zesde Zintuig" van de ANBO Utrecht te zien. Verder is er aanwezig Cordaan voor een onderzoek naar diabetes en een bekende landelijke opticien voor Oogmeting en eventuele kleine reparaties aan bril of hoortoestel.
Ook is er op deze zaterdag een Antiek en Curiosamarkt van buurt 9 bij de Koggeschipschool en een Fashion en Beauty Fair (een bewonersinitiatief/goed idee).

Donderdag 3 juni 2010

In de Lodewijk van Deijsselstraat 14 in Slotermeer; van 13.00 uur-17.00 uur bij de Stichting Kizilirmak Vakvi, ook met Cordaan en de opticien.

Zaterdag 12 juni 2010

Op de zaterdagmarkt op Plein '40-'45; van 11.00 uur-17.00 uur in een tent bij het Tuinstadhuis ook hier weer met Cordaan en de opticien.

//het project Zesde Zintuig Tentoonstelling is een idee van de ANBO (algemene bond voor ouderen) in Utrecht en uitgewerkt door Ouderen AdviesRaad Geuzenveld-Slotermeer en door Wouter Dolmans (bewonersinitiatief/goed idee).