1 Fan

Het middengebied van het Overtoomseveld is bijna geslecht, op één enkele flat na, die na de bouwvakvakantie aan de beurt is

Derkinderenstraat vanaf nummer 81 en hoger, van onder vast gestript, boven volgt nog wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, juli 2010 Door: Jan Wiebenga

Wat voorlopig blijft is een kale vlakte tussen de Jan Tooropstraat en de Derkinderenstraat. De oude woningen zijn ter plekke vermalen tot gruis, grind en stof. Dat wordt weer (her)gebruikt als onderlaag voor straten en wegen. Raar idee, dat woningen - waar 50 jaar in gewoond is - straks onder de verbrede A1, A2 en A4 liggen.

De kale vlakte achter de Ipabo aan de Jan Tooropstraat met de nog af te voeren bergen grind en stof wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, juli 2010 Door: Jan Wiebenga