Reünie Johannesschool

1 Fan

Dit jaar bestaat de Johannesschool gelegen aan de Simonskerkestraat/het Evertsweertplantsoen in Osdorp 50 jaar

50 jaar Johannesschool wie, wat, waar, wanneer

50 jaar Johannesschool wie, wat, waar, wanneer Door: Jan van Zijp

Dit jaar bestaat de Johannesschool 50 jaar. Daarom wordt er een reünie gehouden op vrijdag 4 maart 2011, voor iedereen die op de Johannesschool heeft gezeten en les heeft gegeven. Als u een uitnodiging wilt ontvangen voor deze reünie kunt u naar het volgende email-adres een mail sturen: awindhoud@johannesschool.com. Als u nog andere mensen kent die ook op de Johannesschool hebben gezeten en/of hebben gewerkt, dan kunt u zijn/haar gegevens ook mailen. Die mensen krijgen dan ook een uitnodiging.

Jan

Wegwijzer bij de nieuwe school

lwegwijzer links openbare basisschool De Globe en rechts Protestants Christelijke basisschool Johannes. Wegwijzer - rechtsaf naar Protestants Christelijke basisschool Johannes.