Van musical tot licht-klassiek

1 Fan

Op zondag 17 Oktober 2010 geeft het Amsterdams Ouderen Koor – ANBO weer haar jaarlijkse uitvoering, in de Petruskerk op Sloterdijk.

Het Amsterdams Ouderen Koor – ANBO in de Petruskerk Foto: Leen Visser, oktober 2009

“Wij zingen onder andere werken van Brückner, Mozart, Sibelius, Webber. Een heel gevarieerd programma van musical tot licht-klassiek. Het is voor elk wat wils en het belooft een mooie middag te worden mede ook door het optreden van de drie solisten Sandra Lakerveld, Dick Wevers en Bram Poort.
De muzikale leiding is in handen van de dirigente Sonja Smit-Rietveld. En de alom bekende pianist Peter Kranen zal het koor en solisten de hele middag begeleiden.”

Het concert wordt gegeven in de Petruskerk, Spaarndammerdijk 687 op Sloterdijk.

De deuren gaan zondag 17 oktober open om 13.00 uur en we beginnen om 13.30 uur. De toegangsprijs is 10 euro, inclusief een kopje thee of koffie.

De kerk is bereikbaar met bus 19,48 en 64, tram 12.
Op Zondag is er ruim en gratis parkeren.

“Wij hopen U op deze zondagmiddag te begroeten en wensen U bij voorbaat een hele prettige middag toe.”

Het Amsterdams Ouderen Koor – ANBO