Op RTV-NH?

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Uit reacties op onze website begrijp ik dat het Geheugen van West vandaag - dinsdag 15 februari 2011 - op RTV-NH ter sprake gekomen is.
Wie weet hier meer over te vertellen?

Jan van Zijp

RTV-NH

Bedankt voor de reacties.

vesta

bakkerij

Ik weet het weer Hij zocht Bakkerij Harte op het Lambertus Zijlplein. Hij had daar gewerkt en was op zoek naar de dochter van die bakker.

Wil

Jan Wiebenga

Bakkerij in west?

Het was iemand die de kinderen van een bakker zocht. Het verhaal van de bakker (bakkerij?) stond op het Geheugen van West. Met deze kinderen van de bakker had hij vroeger veelvuldig contact gehad omdat hij toen ook kind was. De bakker was in ieder geval gevestigd in west. Verder is het verhaal bij mij ook niet blijven hangen.

vesta

RTV Noord Holland

Het kwam ter sprake in het programma van Hans van Willigenburg. Hij presenteert een programma waar je mensen of dingen kunt zoeken.
Er was iemand in dit programma die dus iemand zocht en vertelde over deze site.
Zo ben ik dan ook hier terecht gekomen.