Nyamad Moenna (Groen Links)

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Wonen in Slotermeer is net als wonen in een een prachtige paleistuin met veel ruimte, veel groen en dicht bij de stad. Dus je kunt genieten van de schone lucht, de natuur, statige bomen, de vogels en de bloemen.

Nyamad Moenna Groen Links en rechts Groen Links en rechts van Nyamad

Mijn naam is Nyamad Hossain Moenna, leeftijd 60 jaar Nederlander van Surinaams/ Hindostaanse afkomst geboren in het distrik Nickerie woon nu 40 jaar in Amsterdam;waarvan 27 jaar in Slotermeer.Vader van 2 zonen die nu hun eigen leven leiden.

Staat van dienst:
Ik ben goed ik het besturen van sociale, maatschappelijke en culturele en religieuzeorganisaties.Dus ik ben een zeer sociaal bewogen persoon in de buurt waar ik woon en leef.
Na 39 jaar arbeid nu in pre-pensioen. Tot mijn grote verbazing en verwondering ben ik vorigjaar voor mijn verdiensten in de afgelopen 40 jaar Koninklijk onderscheiden.Een leuke bijkomstigheid als blijk van waardering.

Goed vertoeven:
Slotermeer is als het gaat om de leefbaarheid en veiligheid een heel prachtige buurt om in te wonen.
Wat beter kan is dat de mensen meer moeten beseffen dat ze erbij horen; dat het ook hun wijk of straat is en meer betrokken zijn met de buren en erop letten dat er geen vervuiling en vandalisme ontstaat. Groet elkaar met een glimlach als je mekaar tegenkomt.
Als buurtgenoot probeer ik via de buurtcommissie in buurt 1 en de bewonerscommissie van de Algemene Woningbouw vereniging mensen met raad en daad bij te staan en bij buurtactiviteiten hen samen te brengen zodat zij elkaar beter leren kennen.
Samen met de politiek maak ik mij nu sterk dat geen vervuiling van water, lucht, bodem optreedt; dus een leefbaar en veilig groen stadsdeel. Ik wil u vertegenwoordigen en een spreekbuis zijn voor u allen.
Nyamad Moenna.

Terug naar politiekelink