Puzzel mee met Het Geheugen van West

Bij welk verhaal op onze website staat de foto waar dit een fragment van is? Volgende week een groter deel van de foto en een aanwijzing.
N.B. Insturen hoeft nog niet. Deel 1

Na het succes van 'Wistjedatje' publiceren we de komende acht maanden een nieuwe puzzelserie 'Watisdatje' met elke maand kans op een kleine prijs en na acht maanden kans op de hoofdprijs ter waarde van €50.

Watisdatje
Als vervolg op onze succesvolle serie Wistjedatje start in juni 2011 de serie Watisdatje. Een puzzelspel van acht maanden met elke maand een nieuwe puzzel die steeds een beetje makkelijker wordt.

Het enige wat u moet is de puzzelstukjes herkennen als onderdeel van een foto op onze website. Misschien moet u daarvoor zoeken op onze website, maar het is de moeite waard.
Want elke maand wordt er onder de inzenders van een oplossing een leuke prijs verloot en na acht maanden is er voor de trouwe inzenders een kans op een hoofdprijs (boekenbonnen ter waarde van € 50,-) en enkele kleinere prijzen, zoals boekenbonnen, boekjes over Amsterdam-West en kwartetspellen.

Hoe werkt het?
Elke maand wordt een stukje van een foto getoond. Die foto staat ergens op onze website. De week daarop wordt een groter stukje van de foto getoond en wordt een aanwijzing gegeven waar de foto te vinden is. De derde week wordt weer een groter stukje van de foto getoond en volgt nog een aanwijzing. De vierde week wordt aangegeven waar de foto te vinden is en wie de maandprijs heeft gewonnen. De maand daarop verschijnt in de eerste week een klein stukje van de foto van die maand.

Oplossingen insturen
Om kans te maken op de maandprijs stuurt u per e-mail uw oplossing in naar de redactie. U krijgt de bevestiging van uw inzending met daarbij een puzzelletter. Die letter moet u goed bewaren, want na acht maanden kunt u van de acht letters een woord vormen. Dat woord is de oplossing van het Watisdatje-spel. Wanneer u in januari 2012 dat woord instuurt maakt u kans op de hoofdprijs ter waarde van € 50,- of op een van de kleinere prijzen.

Speel acht maanden mee
Dus als u kans wilt maken op die mooie hoofdprijs, speel dan vanaf 1 juni elke maand mee met ons Watisdatje-puzzelspel. U krijgt dan elke maand een letter en na acht maanden kunt u uit die acht letters een woord vormen.

Maar als u de oplossing niet weet of niet kunt vinden?
Geen probleem, stuur toch na de derde week een e-mail naar de redactie en zet daarin dat u de oplossing niet heeft kunnen vinden. Dan krijgt u alsnog de letter van die maand toegestuurd.
Dus iedereen kan meedoen! De enige voorwaarde is dat u elke maand meespeelt.

Testfoto
Om u even te laten wennen volgt hierbij een deel van een foto van onze website. U hoeft nog niets in te sturen, maar kijk of u de foto herkent en of u het bijbehorende verhaal op onze website kunt vinden. Volgende week krijgt u een groter deel van de foto te zien, samen met een aanwijzing.

Start in juni
Begin juni volgt het eerste echte puzzelstukje en kunt u ook het volledige puzzelreglement inzien. Ter geruststelling: uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw inzending te bevestigen en om u de letter van die maand toe te sturen.

Angar Veerkamp

oplossing

Is dit de foto die geplaatst is bij het stukje van Maarten Zonhoven met als titel: Dat mocht niet van de kerk?

Redactie: helemaal goed!