Olga A. Mohan (Groen Links)

Wat ik leuk vind in Geuzenveld is dat mensen je laten leven zoals bent.

Olga1 Olga, 34 jaar jong

Ik ben Olga A. Mohan, ik ben in 1968 geboren in Suriname. Ik woon al ongeveer 16 jaar in Geuzenveld. In het begin was het niet zo druk en dan bedoel ik niet dat er niet zo veel huizenwaren maar meer groen. Wat ik leuk vind in Geuzenveld is dat mensen je laten leven zoals jezelf bent. Ik probeer altijd naar mijn medemens te luisteren omdat ik dat heel erg belangrijk vind, want over het algemeen hebben mensen daar geen tijd meer voor tegenwoordig . Ik zou zelf in Geuzenveld meer groen willen en meer activiteiten voor gehandicapten. Voor dat laatste zit ik nu in Groen Links,om daar in elk geval te proberen wat aan te doen. Ik ben de politiek ingegaan omdat "gezonde mensen" niet weten en moeilijk kunnen invoelen wat wij mensen met een beperking meemaken. Mijn bezigheden in het dagelijkse leven: ik ben meervoudig gehandicapt, dus ik zit in de WAO en daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij Stichting De Brug en ik zit o.a. in Stichting Gehandicapten Platform Geuzenveld/Slotermeer, SOS platform, kerngroep Wonen Zorg en Welzijn, burenhulp project en Zorg trefpunt. Daarnaast kunnen de ASA (Antiliaanse Surinaamse Afrikaanse) vrouwen groep altijd een beroep op me doen.

Terug naar politiekelink

Groenlinks Vrolijke politiek