Puzzel mee met Het Geheugen van West (3)

Carillon Plein '40-'45 Begin jaren zestig. Het Carillon op Plein '40-'45, Slotermeer. Plein '40-'45, de favoriete plek van Saïd.

Morgen begint de puzzelreeks met een stukje van de foto van juni!

De oplossing van onze testfoto waarvan u eerder al twee stukjes te zien hebt gekregen, is: Het carillon op Plein '40-'45.
Deze foto staat bij het verhaal Dat mocht niet van de kerk.

Na het succes van 'Wistjedatje' publiceren we vanaf juni acht maanden lang een nieuwe puzzelserie 'Watisdatje'.

Watisdatje
Het enige wat u moet is de puzzelstukjes herkennen als deel van een foto op onze website. Misschien moet u daarvoor zoeken op onze website, maar het is de moeite waard.
Want elke maand wordt er onder de inzenders van een oplossing een leuke prijs verloot en na acht maanden is er voor de trouwe inzenders een kans op een hoofdprijs (boekenbonnen ter waarde van € 50,-) en enkele kleinere prijzen, zoals boekenbonnen, boekjes over Amsterdam-West en kwartetspellen.

Hoe werkt het?
Elke maand wordt een stukje van een foto getoond. Die foto staat ergens op onze website. De week daarop wordt een groter stukje van de foto getoond en wordt een aanwijzing gegeven waar de foto te vinden is. De derde week wordt weer een groter stukje van de foto getoond en volgt nog een aanwijzing. De vierde week wordt aangegeven waar de foto te vinden is en wie de maandprijs heeft gewonnen. De maand daarop verschijnt in de eerste week een klein stukje van de foto van die maand.

Speel acht maanden mee
Dus als u kans wilt maken op die mooie hoofdprijs, speel dan vanaf 1 juni elke maand mee met ons Watisdatje-puzzelspel. U krijgt dan elke maand een letter en na acht maanden kunt u uit die acht letters een woord vormen.

Morgen begint de puzzelreeks

Deel 1 van de foto