Watisdatje juni 2011 (3)

Het urinoir onder de brug van de Burgemeester Röellstraat/Burgemeester Cramergracht Bij welk verhaal staat deze foto? Foto: Ruud van koert, 26 maart 2008

Als laatste de hele foto en nog een aanwijzing: Ruud van Koert heeft het verhaal geschreven. Hoe heet het?
Tip: gebruik de zoekfunctie van onze website (het witte invulvakje rechtsboven) en vul bijvoorbeeld het woord 'plassen' in.

Watisdatje
Wat u moet doen is het stukje foto herkennen van onze website. Misschien moet u daarvoor zoeken op onze website, maar het is de moeite waard.
Want deze maand wordt er onder de inzenders een boekenbon van € 12,50 verloot.

Hoe werkt het?
Deze derde week wordt de hele foto getoond en volgt nog een aanwijzing. De vierde week wordt aangegeven waar de foto te vinden is en wie de maandprijs heeft gewonnen. De maand daarop verschijnt in de eerste week een klein stukje van de foto van die maand.

Oplossingen insturen
Om kans te maken op de maandprijs stuurt u per e-mail uw oplossing in: de naam van het verhaal of het nummer van de webpagina waarop de foto staat (dat nummer kunt u vinden boven in de adresbalk met de URL van het verhaal - dit stuk heeft bijvoorbeeld nummer 16487). Stuur uw oplossing naar de redactie van het Geheugen van West. U krijgt een bevestiging van uw inzending met daarbij een puzzelletter. Die letter moet u goed bewaren.

Speel acht maanden mee
Dus als u kans wilt maken op die mooie hoofdprijs, speel dan vanaf nu elke maand mee met ons Watisdatje-spel. U krijgt dan elke maand een letter en na acht maanden kunt u uit die letters een woord vormen. Dat woord is de oplossing van het Watisdatje-spel 2011-2012. Wanneer u in januari 2012 dat woord instuurt maakt u kans op de hoofdprijs ter waarde van € 50,- of op een van de kleinere prijzen.

Maar als u de oplossing niet weet of niet kunt vinden?
Geen probleem, stuur toch na de derde week in een maand een e-mail naar de redactie van het Geheugen van West en zet daarin dat u de oplossing niet heeft kunnen vinden. Dan krijgt u alsnog de letter van die maand toegestuurd. Dus iedereen kan meedoen! De enige voorwaarde is dat u elke maand meespeelt.

De spelregels
Het spelreglement Watisdatje kunt u lezen door op deze link te klikken.

Wouter van der Wulp

Jaloersmakend

Hier zijn we 2e Pinsterdag nog geweest met de fietstocht van het Van Eesterenmuseum met landschapsarchitecte Mirjam Koevoet.

Jaloersmakende promo-actie van de website, en top dat ie aangekondigd staat in de Westerpost. Het is me wat dat watisdatje!

Van Eesterenmuseum fietstocht Stijlkenmerken van Nieuw-West - gemaakt door Victorien Koningsberger Tweede Pinsterdag 2011, foto Victorien Koningsberger, fietsexcursie Van Eesterenmuseum

Jan van Zijp

Geen oplossing hier vermelden