Björn Raven (VVD)

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Geuzenveld-Slotermeer is een groen stadsdeel. Als Tuin- en Landschapsinrichter spreekt me dat natuurlijk aan. Het voorzieningenniveau in het stadsdeel is behoorlijk goed. Sport, winkels, OV, markt en de Sloterplas maken het wonen in Geuzenveld-Slotermeer aangenaam.

Björn Raven (VVD) Björn Raven (VVD)

Mijn naam is Björn Raven en ik ben geboren op 12 maart 1979 in Laren NH. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de Bijlmervernieuwing. Ik hou me daarbij bezig met de inrichting van de openbare ruimte. Naast mijn werk hou ik me sinds augustus 2003 actief bezig met de politiek. Hier gaat al behoorlijk wat van de vrije tijd in zitten. De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan hockey, uitgaan, films kijken en lezen.
Ik ben in Geuzenveld-Slotermeer komen wonen vanwege de ideale ligging. Het stadsdeel is voorzien van allerlei openbaar vervoerverbindingen, ligt vlakbij de A10 en het centrum, Haarlem en Zandvoort liggen op fietsafstand.
Ik heb een voorliefde voor (Tuin- en Landschaps)archtectuur en stedebouwkunde. Ik ben dus graag bezig met de voorgeving van de openbare ruimte en de bebouwingen. Het zijn de instrumenten om een plek aangenaam te maken. Ik vind het belangrijk dat elke Geuzenvelder-Slotermeerder met een trots/fijn gevoel thuis kan komen. Dit heeft te maken met meerdere aspecten zoals: een mooie en schone omgeving, een veilig gevoel, belangrijke voorzieningen in de buurt. Je zou eigenlijk Geuzenveld-Slotermeer niet meer hoeven te verlaten. Momenteel is dat nog niet het geval en daar hoop ik de komende vier jaar verandering in aan te kunnen brengen.
De reden dat ik in 1999 lid ben geworden van de VVD kwam door een stage die ik volgde. Bij de planvorming voor de inrichting van een speeltuin werden de bewoners niet serieus genomen en lange tijd in onduidelijkheid gehouden. Dit stond mij totaal niet aan. Er moeten duidelijke keuzes gemaakt worden zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Door me aan te sluiten bij de politiek kan je hier direct invloed op uit oefenen.
Björn Raven.

Terug naar politiekelink