Buurttelevisie Nieuw-West

Bestuursleden gezocht in verband met de realisatie van het project 'Buurttelevisie Nieuw-West'

Stichting Dialoog Visuele Communicatie, ontstaan als een intercultureel samenwerkingsverband van buurtbewoners en televisiemakers, gaat met het project Buurttelevisie Nieuw-West:
· de betrokkenheid van bewoners bij hun buurt stimuleren;
· een grotere diversiteit aan bewoners laten participeren in de stedelijke vernieuwing.

Dit project, dat een praktische bijdrage levert aan integratie en participatie en tot doel heeft om de sociale samenhang tussen buurtbewoners te vergroten, wordt ondersteund door o.a. het ministerie van VROM, het Oranjefonds en de Gemeente Amsterdam.

Het project vindt plaats in de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam en duurt 2 jaar. In totaal 50 buurtbewoners gaan in 2006 en 2007 televisie maken voor en over de stedelijke vernieuwing. De eerste uitzendingen op
SALTO, via onze website en door middel van buurtvertoningen zullen vanaf 1 februari 2006 te zien zijn.

*Voor dit project zijn we op zoek naar mensen die werken op het snijvlak van media, cultuur en multiculturele samenleving. We zoeken mensen die gedurende 2 jaar als bestuurslid willen helpen dit ambitieuze project op
een professionele wijze te realiseren.

Het bestuur van stichting Dialoog Visuele Communicatie vergadert eens in de 4-6 weken. De bestuursfunctie vraagt een gemiddelde tijdbesteding van 2-4 uur per week.

Heeft u interesse voor een bestuursfunctie, of kent u anderen die wij daarvoor zouden kunnen benaderen, dan horen we dat graag van u.

Aziz Kwyasse, voorzitter Erik Holthuis, hoofdredacteur

Voor aanmelding of meer informatie: