CULTclub

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Prêt à Couture Amsterdam International Fashion Week is net voorbij, maar hét mode-event van 2011 moet nog komen: Cult Club Prêt à Couture op vrijdag 26 augustus.

www.decultclub.nl Joris van den Berghweg 101, 1067 HP Amsterdam
Tel. 020-6223422 | 06-22803829

Vanaf 17.00 zal de Cult Club in het teken staan van de ontwikkeling in de Nederlandse mode van Haute Couture tot Prêt à Porter.
In de galerie zal een prachtige expositie te bezichtigen zijn van de belangrijkste vertegenwoordigers binnen diverse disciplines in de Nederlandse modewereld. Zo laten we een mode-installatie van Selina Parr & Lara Tolman zien, hoofdbedekking van Hye Yoo Mi, kleding van Barbara Langendijk, Rob Velker, Bliss en Fong Leng, sieraden van Uli Rapp, Cedric Laquieze, Wildfolded en Ted Noten en schoenen van Roswitha van Rijn. Modefotografie van Sharon Mor Yosef & Simon Bosch, Fiona Makkink en Elza Jo. Mode-illustraties van Petra Lunenburg en Sjoukje Bierma en modeprenten van Koosje Ruijgrok. Een modeperfomance biedt een 'insider' blik op de modewereld en de metamorfose die daarin schuilgaat. Wat gebeurt er voor, tijdens en na een modeshow? Met medewerking van modellen van Moeder Anne Casting, Touché Models en VIP Models en visagie/ hairstyling van House of Orange Make-Up School.

CULTUREEL CAFÉ NIEUW-WEST
Joris van den Berghweg 101