Een nieuwe conifeer voor de familie Bogers

7 Fans

Slotermeer - Na vijf decennia groene liefde is het geluk van de twee coniferen in de voortuin van de familie Bogers doorbroken.

Conifeer wie, wat, wanneer, waar Groene vingers voor nieuw geluk!

Kwajongens hadden een van hun twee vijftig jaar oude coniferen in de brand gestoken. De oude, vertrouwde conifeer is onvervangbaar, maar het stadsdeel wilde toch een gebaar maken naar het echtpaar, dat al sinds 1954 in Slotermeer woont. Vorige week donderdag kwam buurtcoördinator Jeroen Bouman - die het initiatief tot de nieuwe boom nam - samen met wijkmanager Juriaan Otto en buurtregisseur Mohsine el Mazouni, het echtpaar verrassen met hun nieuwe exemplaar. Groenwethouder Tys de Ruijter (GroenLinks) plantte de boom stevig in de grond. Buurtregisseur El Mazouni beloofde komende tijd extra toezicht te houden op hun voortuin.

Bron: Westerpost; hier gepubliceerd op 18 februari 2006