Openingsfeest Huis van de Wijk in Slotermeer

1 Fan
Onlangs organiseerde Eigenwijks samen met de huurders van De Vlugt een Wijkmarkt. Op die dag werden de mogelijkheden van het bewonersinitiatief onder de aandacht gebracht Foto: Thomas Heere, 17 december 2011

Zaterdag 28 januari tussen 14.00 en 17.00 uur zijn alle buurtbewoners van harte welkom op de Jan de Louterstraat 19, 1063 KX Amsterdam.

En een week later op zaterdag 4 februari van 14.00 tot 17.00 uur is de officiële opening van het Huis van de Wijk in Geuzenveld aan de Albardakade 7, 1067 JS Amsterdam. Ook dat wordt een feestelijke dag met mogelijkheid voor ontmoeting, leren en plezier.

Sport en spel, live muziek en warme chocomel. Tijdens de officiële opening van het Huis van de Wijk in Slotermeer is van alles te beleven! Op zaterdag 28 januari tussen 14.00 en 17.00 uur zijn alle buurtbewoners van harte welkom op de Jan de Louterstraat 19.

Actieve bewoners demonstreren tijdens het feest diverse sporten, zoals volksdans en weerbaarheidstraining. Bezoekers kunnen tijdens aansluitende workshops verschillende pasjes en bewegingen uitproberen. Daarnaast is de opening een perfecte gelegenheid om de medewerkers van het Huis van de Wijk te ontmoeten en om goede ideeën voor de buurt te bespreken.

Vertegenwoordigers van het stadsdeel, woningcorporaties en andere belangrijke organisaties uit Slotermeer zijn ook aanwezig. De dag wordt aangekleed met live muziek, een hapje en een drankje. Zo kan iedereen elkaar in een ontspannen sfeer (beter) leren kennen!

Ook alvast in de agenda!
Een datum om ook alvast te noteren: Een week later op zaterdag 4 februari van 14.00 tot 17.00 uur is de officiële opening van het Huis van de Wijk in Geuzenveld aan de Albardakade 5. Ook dat wordt een feestelijke dag met mogelijkheid voor ontmoeting, leren en plezier.

Meedoen?
Bent u goed in iets? Zoals salsa dansen, hele lekkere koekjes bakken of kunt u bijzonder mooi haken? Het Huis van de Wijk is van iedereen! Daarom vraagt Eigenwijks buurtbewoners om het feest nog leuker te maken met hun inbreng.

Bewoners die tijdens een van de openingsfeesten iets willen demonstreren of een workshop willen geven, kunnen contact opnemen met Eigenwijks. Meer informatie is verkrijgbaar via Serfanim Uysal 06 - 3334 2879 (Slotermeer) of Ahmed Afkerin 06 - 3331 9683 (Geuzenveld).