Winter 1963 ijsbaan op 't Zaanhof

Grasveld wordt ondergespoten door buurtbewoners in strenge winter van 1963 Woon op nr.6 en mijn moeder laat mij op een avond een verpakte doos zien en zegt.. maak maar open er zitten gordijntjes in voor de caravan (- sinds 3 jaar onze vakantie bestemming op camping te Zandvoort ) en daar mag jij een tunnel in rijgen want dat kan jij wel! Hoogstverbaasd ben ik dat ze mij daar groot genoeg voor vindt Ben dan nog maar 10 jaar! Vergeet het moment nooit! er zitten kunstschaatsen (-op de groei) in die mij aangepast 3maten te groot zijn maar met dikke sokken passen! Dezelfde avond nog schaatsten! kan me goed het fijne gevoel van de schaatsmomenten herinneren en hoop dat er lezers zijn die hetzelfde in 1963 op het Zaanhof ervaren hebben Hartelijke groet van roepnaam Hieke