Meld je aan

willy kalf

Ik heet willy kalf, geboren in de van Limburgstirumstraat nr 40 (boven schoenenwinkel Matto)in amsterdam oud west.
Heb op de van hogendorpschool gezeten, van 1956 tot en met 1963??
Erg leuke tijd gehad daar en hele leuke herinneringen zowel aan de buurt als de school.
Zat op korfbal, westerkwartier, basketbal, zwemmen en ik turnde bij DOS.

Speelde veel buiten! Had veel vriendinnen, o.a. mona vinkenbrink, tevens overbuur meisje, mary van beek uit de van hogendorpstraat, mn nichtje Marian Prehn van de groentewinkel en carla lindeman, van de concurrent, groenteman!!
Henny v.d. Meijden uit de v.d. Hoopstraat, anneke meeuwissen, die woonde boven de visboer hagendoorn in de v Limburgstirumstraat.
Namen van klasgenoten, wim beukering, cor imming, elsje doorgeest, henny van der Meijden, evert steenhage, mary van beek, corrie cevat, riekje vrolijk, hans krijt, hanneke dijkstra.
Juffrouw richter en meester stutterheim kan ik me het beste herinneren en uiteraard de lange meester tuinstra.
En het kleine snoepwinkeltje in de van hogendorpstraat! Alles per stuk te koop. voor 5 cent had je een zak vol!.

Ben na het overlijden van mn ouders naar mn oudste zuster in roosendaal verhuist, en op mn 18e weer terug naar amsterdam en daar gaan samen wonen met een farmacie student, charles wauters! In 1970 mee getrouwd en daar 2 kinderen van gekregen en toen verhuisd naar den haag, en daar mn zoon gekregen in 1978.
Woon nog steeds in den haag, met veel plezier, vlak bij zee en al mn kinderen en kleininderen (5) wonen hier ook, dus ga niet meer terug naar amsterdam. Mis het wel, af en toe!.

Als iemand mij nog weet te herinneren, laat wat horen!. Leuk!.