Speeddate-marathon bij Resto VanHarte

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Valentijnsweek in het teken van nieuwe vriendschappen. Op maandag 13 februari is er een speeddate-marathon bij Resto VanHarte Nieuw-West.

Ben je dol op muziek, maar ga je liever niet alleen naar een concert? Ben je op zoek naar iemand die met jou wil sporten? Sta je open voor nieuwe vriendschap? Doe dan mee met de speeddate-marathon bij Resto VanHarte Amsterdam. Op maandag 13 februari is er een speeddate-marathon bij Resto VanHarte Nieuw-West, op dinsdag 14 februari bij Resto VanHarte Noord en op vrijdag 17 februari staan bij Resto VanHarte Zuidoost de deuren open voor de kennismakingsmarathon.

Vindt iemand met dezelfde hobby’s of interesses
Wie op zoek is naar een nieuwe vriend of vriendin, krijgt nu de kans! Tijdens het speeddaten kan je met veel mensen kennismaken en vragen naar hobby's en interesses. Er staan lange tafels in het Resto waaraan je kan plaatsnemen en praten met een andere gast. Na enkele minuten wisselt iedereen van plaats om weer iemand anders te ontmoeten. Tussen de kennismakingsrondes door wordt gezellig gegeten. Na afloop kan je bij de Restomanager informeren naar de contactgegevens van de mensen met wie je nader kennis wil maken.

Landelijke Valentijnsweek
De tweede week van februari is bij Resto VanHarte ‘Valentijnsweek’. Resto VanHarte is een landelijke organisatie die buurtrestaurants opzet waar mensen elkaar ontmoeten en kennismaken met elkaars cultuur en achtergronden. Speeddaten is een unieke kans om zoveel mogelijk nieuwe mensen te leren kennen. Daarom staan er op zeker dertig locaties speeddate-tafels in het Resto.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Er zijn drie Resto’s in Amsterdam. Elke maandag en woensdag bent u welkom bij Resto VanHarte Nieuw-West aan de Pieter Calandlaan 258a. Dinsdag en donderdag is Resto VanHarte Noord geopend, Motorwal 300. Op woensdag en vrijdag bent u welkom bij Resto VanHarte Zuidoost, Kraaiennest 68. Om te reserveren belt u het gratis nummer 0800-0151 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Een driegangendiner kost zes of drie euro. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Zie www.restovanharte.nl

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 85.000 maaltijden op tafel zetten.