Project Down met Dromen 2012

Wat is jouw droom?
Profvoetballer, zangeres worden of altijd al willen trouwen met die speciale persoon? Doe mee en wie weet komt jouw droom uit!

Iedereen heeft dromen. Met het project Down met Dromen willen we laten zien dat het mogelijk is om een persoonlijke droomomgeving te realiseren. Het
Droom-Team zal zich op een creatieve manier inzetten om de droomomgeving van jongeren met het een verstandelijke beperking zo werkelijk mogelijk te maken.
Dit kan bijvoorbeeld een droombaan zijn of een omgeving. Voetballer zijn bij jouw favoriete club, danseres worden of trouwen met een speciaal persoon. Alles is mogelijk. Alle mogelijkheden zullen vervolgens wordennagegaan om de dromen na te bootsen in een fotosetting.

Een wens op maat met grote aandacht voor elk detail. Voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Zo gaat de herinnering aan de droom een leven lang mee..
Als groot, afsluitend evenement zal er een expositie georganiseerd worden, waar de schilderijen en de fotos van de jongeren worden getoond aan de jongeren, hun familie en verzorgers, de pers en andere geïnteresseerden.

Wil je erbij zijn, mail dan naar downmetdromen@vriendenvannieuwwest.nl

Meer informatie over Down met Dromen vindt u op de website: http://www.vriendenvannieuw-west.nl