Boekjes van het Geheugen op de Sunday Market

Naast 'Jona in de Laptop'

1 Fan

Het eerste boekje met verhalen van het Geheugen van West was snel uitverkocht. Was, ja, want nu is er nog een stapeltje te voorschijn gekomen uit een oude archiefkast. En het boekje ligt zondag 3 juni te koop op het Westergasfabriekterrein naast het kinderboek 'Jona in de Laptop'.

Links het bijna uitverkochte boekje van 48 pagina's, vol met verhalen en foto's - uitgebracht in 2007 Het bijna uitverkochte boekje van48 pagina's, vol met verhalen en foto's - uitgebracht in 2007 Rechts leest Jona in haar eigen boek 'Jona in de Laptop'<br />- zondag 3 juni liggen deze boeken naast elkaar op de Sunday Market

- zondag 3 juni liggen deze boeken naast elkaar op de Sunday Market

Dus ... wie nog zo'n zeldzaam geworden verhalen boekje uit 2007 in z'n bezit wil krijgen, kan het voor de aanbiedingsprijs van € 5,00 (de officiële prijs was toentertijd € 8,00) kopen. En je krijgt het verhalenboekje uit 2009 erbij cadeau.

Waar en wanneer te koop?
Op zondag 3 juni 2012 van 12-17 uur tijdens de Sunday Market op het Westergasfabriek terrein. Daar mag het Geheugen van West gebruik maken van de kraam van Jona/Knotsknetter en Kinderyoga, om de boekjes aan de fans van het Geheugen te kunnen aanbieden.
Neem ajb gepast geld mee en kom naar de kraam van Jona/Knotsknetter en Kinderyoga! Vraag daar naar het boekje van het Geheugen, want het valt vast niet op tussen al die kleurrijke kinderspullen.

Jona in de Laptop
De kraam staat langs de Kanaalpromenade-West en op die kraam ligt ook het eerste kinderboek van Shirley Brandeis: 'Jona in de Laptop'. Een prachtig, kleurrijk boek met illustraties van een veelbelovend kunstenaar Wendy Goey.