Boekjes van het Geheugen te koop

Ook het eerste boekje!

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Het eerste boekje met verhalen van het Geheugen van West was snel uitverkocht. Was, ja, want nu is er nog een stapeltje te voorschijn gekomen uit een oude archiefkast. En het boekje is nu voor maar € 5,- te koop.

Het boekje met een selectie van verhalen en foto's gepubliceerd van 2004-2007 ISBN 9789081139229 - € 5,00

Dus ... wie nog zo'n zeldzaam geworden verhalen boekje uit 2007 in z'n bezit wil krijgen, kan het voor de aanbiedingsprijs van € 5,00 (de officiële prijs was toentertijd € 8,00) kopen.

Ook nog te koop Eendrachtsparkbuurt

Met foto`s en 35 verhalen uit een gesloopte buurt met geschiedenis in Geuzenveld.
Ter nagedachtenis aan de vroegere Eendrachtsparkbuurt is in 2006, samen heel veel buurtbewoners, dit boekje gemaakt.
ISBN 9789081139212
Voor € 1,45 - 48 pagina`s lees- en kijkplezier (Beperkt leverbaar)

Verhalen Geheugen van West 2004-2009

28 bladzijden met verhalen over gewone en ongewone mensen in gewone en in bijzondere buurten. Lees over een deel van Amsterdam met een rijke geschiedenis.
Dit is het tweede boekje met verhalen van de stichting Geheugen van West.
ISBN 9789081139250
€ 2,50

Waar te koop?
En wil je verzendkosten vermijden. Je kunt je bestelling - na een paar dagen - ook afhalen bij Deco Home Brandeis op de Burgemeester De Vlugtlaan 17-19.