younes

Re: Re: mijn oude foto

Channah van Straaten:
younes aanzi:het begon allemaal op een middagje waarin ik naar foam ging, we moesten in tweetallen gaan werken. maar ik wou graag in mijn eentje gaan werken zodat ik geconcentreerd aan het werk kon. we kregen allemaal een fototoestel waarmee je foto's moest maken. ik liep naar buiten zonder inspiratie. ik liep het hele plein af en keek naar grote dingen die heel goed zichtbaar waren. daarna besefte ik me dat het veel interessanter is om naar dingen te gaan kijken die moeilijk te zien zijn. ik keek in alle hoeken maar kon niks bijzonders vinden. tot dat ik naar een hoek van een raam keek en deze afbeelding te zien kreeg. ik vond het een interessante plek en pakte gelijk mijn fototoestel. ik stelde hem scherp in en maakte zo de foto. deze foto laat mij denken aan vroeger bij foam en hoe leuk ik het daar vond. deze foto heb ik ongeveer 2 jaar geleden gemaakt daarom deze titel.
Wat leuk dat je wat meer vertelt over het tot stand komen van je mooie foto. Ben je nog verder gegaan met fotograferen?

ja ik doe nog aan fotograferen alleen wat minder dan eerst

Re: mijn oude foto