Monumensendagen

Auteur: Rudolf Pfalz

De vierde editie van Monumensendag vindt plaats op 31 augustus vanaf 16 uur op De Buurtboerderij, Spaarndammerdijk 319

Buurtboerderij Ons Genoegen  <p>Van de website:<a href=" http://www.buurtboerderij.nl"> http://www.buurtboerderij.nl</a></p>

Buurtboerderij Ons Genoegen

Monumensendag
Wederom op De Buurtboerderij de vierde editie van Monumensendag met Mijnheer Ko Homma. Hij is geboren en getogen (1933) in de Spaardammerbuurt..Hij woonde met zijn ouders en zijn negen broers en zussen bij het Zaandammerplein en herinnert zich veel van de oorlog Hij bleef in de buurt tot de zestiger jaren, hij heeft altijd een politiek leven geleid. Hij zat in zijn jeugd bij de ANJV, een socialistische jeugdbeweging. Jong geleerd oud gedaan.

Mijnheer Ko Homma houd zich bezig met bijeenkomsten om mensen samen te brengen. Hij heeft samen met een groep mensen tot vorig jaar, 19 keer het solidariteitsfestival in de Havelaar georganiseerd en ook maakt hij deel uit van het bewonersplatform Oud West.

Programma Monumensendag 31 augustus

1600 uur Inloop