Rijpere Jeugdclub

7 Fans

Dit zijn vier reacties op het verhaal Rijpere Jeugdclub die aangeven dat onze website door de jaren heen nog steeds goed bezocht wordt. De redactie.

Campclub-rijpere jeugdclub
We praten nu over de tijd van Ome Henk en tante Cor Oosterling,ome Huib en Ome Jan Plemper. Zijn zoon Henk zat ook op de de club. Coby Olivier en Rennie Andriessen.Zondags gingen we op de fiets naar IJmuiden,visje eten,of wijk aan zee, Bergen aan Zee. Dit was de tijd dat de lucht nog schoon was en sex vies!
Ton van Walen, 10 augustus 2011

Rijpere Jeugdclub
Ton van Walen reageerde kort geleden op de Rijpere Jeugdclub van Sportpark de Ruyter, hij was daar lid van geweest. Misschien ken ik hem van gezicht, inmiddels ook niet meer natuurlijk, zijn naam komt me niet bekend voor. Door mijn activiteiten op deze site, ben ik eerder al eens clubgenoten tegen gekomen, wellicht zeggen die Ton nog iets. Hier zijn ze: Henk Oosterling, Hannie Recourt, Fred van der Horst, Henk Denneboom, Tonnie Koopmans, Beppie van der Meijden, Coby Olivier (trouwde met Henk O.), Rennie Andriessen, Henk de Goede, Appie Heijnemans, Bertus Luttikhuis en Ansje Landgraaf.

1955 Door: Fred Fontijn

Van oom Jan Plemper, bij wie ik een paar maanden geleden op bezoek was, kreeg ik wat foto’s en een hele stapel 8 mm films mee, over de Kampclub. Met beide ben ik van plan nog wat te gaan doen. Wordt dus vervolgd.Hierbij een foto van de Rijpere Jeugdclub bij vertrek voor het clubhuis aan de Karel Doormanstraat, voor een fietstocht, zo te zien. Bertus Luttinkhuis en Henk Oosterling nemen de kop.
Fred Fontijn, 11 augustus 2011

Hallo Fred,
Er staan heel wat bekende namen voor mij in dit artikel. Met verschillende van hen ben ik bevriend geweest, t.w.: Ton van Walen, Rennie Andriessen, dochter van een beroemde voetballer van Ajax, Henk Oosterling en Coby, Bertus Luttinkhuis en Henk de Goede (schoolkameraden van de Jacques Perkschool die in de klas hebben gezeten bij Juffrouw Sanders en meester van Doorn). Ook ik was lid van de Rijpere Jeugdclub en heb daar een hele leuke tijd gehad. Ik zou het leuk vinden als ik nog eens in contact zou kunnen komen met deze mensen.
Hartelijke groeten,
Fred van der Horst, 10 januari 2012

Culturele club
Hallo Fred, ik werd attend gemaakt over jou site. Mijn naam is Fred de Jong 26-10-1946. over die tijd staat nog een hoop op mijn netvlies.mijn vrienden waren o.a Jan paques,Peter mulder,Dick sax.Gewldige tijd.Ook de periode Herman Gorter school De speeltuin,Basketbal,korfbal enz. Fred ik kom er nog weleens op terug.Ontzettend leuk om te lezen Ga zo door
Fred de Jong, 1 september 2012//

Henk Oosterling

Die goede oude tijd!!!

We moeten nog veel denken aan de oude buurt en de oude vrienden

Ton van Walen

bijpraten

Hoi Fred,laat iets van je horen.Ik ben al jaren op zoek naar jou.Het laatst was ik bij jou thuis in Zwolle.Mijn kinderen hebben vroeger bij jou geslapen op de Willemsparkweg.Jouw ouders en broer Tom ken ik ook.Ik woon op Aruba,mail mij s.v.p tonaruba@gmail.com.