De Nieuwe Boekhandel Draait Door

7 Fans

Dit is een heel, héél mooie week. Het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door is begonnen, De Nieuwe Boekhandel bestaat twee jaar
en we hebben een prachtig cadeau gekregen: Monique is door de redactie van DWDD gevraagd om mee te werken aan hun nieuwe, maandelijkse
boekenrubriek! Vier boekverkopers, afkomstig uit het hele land, gaan elke laatste donderdag van de maand in gesprek over hun persoonlijke tips en
een door hen gekozen Boek van de Maand. De eerste uitzending is op 27 september.

Zaterdag 8 september geven we je graag een stuk van onze verjaardagstaart, gebakken door Patisserie Rijkhoff, en ’s middags gaan we met
zoveel mogelijk mensen proosten op twee fantastische jaren en op de plannen voor het nieuwe jaar. Kom je ook? Rond 15.00 uur gaat de kurk van de fles.

Onze verjaardagsquiz
"Soms, als ik mijn ogen sluit en alleen word omringd door stilte, hoor ik het weer: de schreeuw die ons leven voorgoed veranderde."

Uit welk boek is bovenstaande quote afkomstig? Zaterdag 30 september zullen we onder de goede inzenders 10 exemplaren van Stoner verloten. Geweldig boek!

Vanaf nu is De Nieuwe Boekhandel ook op maandag open. We zijn zo ver: de winkel is voortaan ook op maandag open! Tijd: 13.00 – 18.00 uur.

Koken in Bos en Lommer
Het kookboek is verschoven naar volgend jaar. Veel mensen hebben een recept ingezonden (waarvoor dank), maar we hebben niet genoeg bedrijven over de streep
kunnen trekken om alvast een bestelling op het boek te plaatsen. Misschien moeten we het groter maken: Koken in Bos en Lommer en De Baarsjes? Koken in West?
Hoe dan ook, het is een goed project en het boek komt er zeker!

Agenda
De agenda tot en met half oktober vind je door hier te klikken. Wil je meer weten over een van de evenementen? Bel ons gerust op 020-4867722.