DeRussenNU

Theatervoorstelling van ZID Theater

Een vrolijke, muzikale voorstelling over de zoektocht naar GELUK. De voorstelling is geschikt voor de hele familie! Vandaag - woensdag 3 oktober - van 16 - 17 uur in De Meervaart, ‎Meer en Vaart 300‎, ‎1068 LE Amsterdam

Dit is uw laatste kans om de voorstelling DeRussenNU! van het ZID Theater te zien! Geregisseerd door Karolina Spaic en gemaakt in samenwerking met Toneelgroep Amsterdam.
Vanaf 15.00 uur kunt u in de foyer van een verassend voorprogramma genieten.
Balkan beats van de band Trio C tot de derde, zorgen voor een bruisende sfeer en ons speciale gast die dag is multi-talent Jeritza Toney!

“Een vrolijke show, waarna je ontzettend veel zin hebt in een groot feest” schreef een journaliste in mei 2012, na het bezoek van prinses Maxima die duidelijk van de voorstelling genoot en complimenten uitdeelde naar de spelers toe.

In deze zoektocht naar GELUK komen toneelschrijver Anton Tsjechov, de stad Amsterdam en de bewoners van verschillende generaties en culturen elkaar tegen. Wat is GELUK voor u? Wilt u het ook met ons delen?
Op deze avontuurlijke geluksreis wordt een bonte groep spelers, tussen 9 en 70 jaar.