Een nieuw jasje

Een ander uiterlijk voor het Geheugen van West

Meer uniformiteit van Verhalensites over Amsterdam

De vormgeving van onze website is aangepast met als doel meer overeenkomst met de websites van het Amsterdam Museum en het Geheugen van Oost.
Niet alle onderdelen functioneren al voor 100%. Daar wordt door Mediamatic - de software ontwikkelaar - en de redactie van het Geheugen van West hard aan gewerkt.
Heeft u vragen? Stuur een e-mail aan de redactie.

Deze verandering is mede bedoeld om de samenwerking met het Amsterdam Museum nader vorm te geven. Het Amsterdam Museum streeft ernaar om een zo compleet mogelijk platform te creëren waarop alle aspecten van Amsterdam en het leven in de stad worden belicht en voor het grote publiek zichtbaar zijn.

Inmiddels zijn er - naast de website van het Amsterdam Museum zelf - nog vier websites op dit platform te zien:
- Buurtwinkels
- Geheugen van Oost