Privacy

Hoe zit het met privacy?

Auteur: ilonka

Content die je op deze site plaatst kun je voor iedereen openbaar maken, of alleen voor jezelf of je vrienden zichtbaar maken. De zichtbaarheid van je contactinformatie kun je ook zelf instellen. Wij zullen je contactgegevens nooit aan derden verstrekken.

Bij je voorkeuren kun je aangeven of je nieuwsbrieven wilt ontvangen. De e-mailadressen op onze website worden gecodeerd zodat spamrobots je e-mailadres niet kunnen vinden. Je wachtwoord bewaar je zelf. We kunnen je wachtwoord niet inzien, maar wanneer je deze vergeten bent, kun je een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgen.

Spamrobots kunnen je via deze website niet spammen, levende mensen met teveel tijd wel. Krijg je irritante mail via de website, stuur ons dan even een mailtje. Wij zorgen er dan voor dat die persoon direct de rechten verliest om te mailen via onze site.

Cookies
Cookies zijn bedacht om het internetgebruik makkelijker te maken. Het zijn kleine bestandjes die je browser op je computer opslaat. De informatie in deze bestanden wordt bij bezoek aan een eerder bezochte website weer naar de server teruggestuurd. Op deze manier onthoudt een site bijvoorbeeld je e-mailadres. Wij maken gebruik van verschillende cookies voor je wachtwoord, Google Analytics, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Op deze website zijn buttons voor social media opgenomen; Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door een code die van deze websites zelf afkomstig is. Deze code zorgt ervoor dat er cookies geplaatst worden, wij hebben hier geen invloed op. Hun eigen privacyverklaring geeft aan wat zij met de persoonsgegevens doen.

We maken gebruik van Google Analytics, om te kijken hoe onze site gebruikt wordt. Google plaatst hiervoor cookies op deze site. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als ze daar wettelijk toe wordt verplicht, of als derden deze informatie voor hen verwerken. Wij hebben hierop geen invloed.

Bovengenoemde partijen houden zich aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Hierdoor wordt gegarandeerd dat er een passend beschermingsniveau wordt gehandhaafd voor de eventuele verwerking van persoonsgegevens.

Je kunt er zelf voor kiezen bepaalde cookies te weigeren. Dit kun je instellen in je browser. We verwijzen je graag naar de consumentenbond voor een stappenplan.

Jan van Zijp

Gebruik van foto's op onze website

Wij kunnen geen toestemming geven voor het (her)gebruik van foto's op onze website. Lees meer hierover in het colofon of hier:

Rechten
Van alle ingezonden verhalen en foto's liggen de rechten bij de auteurs. Zij hebben door inzending aan Het Geheugen van West de stichting toestemming gegeven hun verhalen en foto's te gebruiken, zowel op de website als op en in publicaties ter promotie van de website en de stichting.

Henk van der Pol

foto's van uw site

Beste Jan,

Zijn foto's die u op deze site gebruikt, ook door mij te gebruiken voor publicatie. Natuurlijk zal ik de herkomst vermelden.

Hoor graag van u.

Mvrgr.,

Henk

Jan van Zijp

Foto's gebruikt

Beste Jolanda,

We hebben de tekst onder de foto's aangepast: "Foto: collectie Jolanda Thomas (kleindochter) eerste keer gepubliceerd in 2013"

Miranda's Bloemenboetiek

De redactie