Buurttour en Friday Night Run

Vrijdag 22 februari 2013

Nieuw-West

- Buurttour door Delflandplein- en Staalmanpleinbuurt
- Loop mee met de Friday Night Run

Buurttour door Delflandplein- en Staalmanpleinbuurt
Vrijdag 22 februari vanaf 14:30 uur kunnen bewoners mee met een buurttour door de Delflandplein- en Staalmanpleinbuurt. Iris Dik en Victorien Koningsberger van Nieuw-West Open leiden belangstellenden langs architectuur en kunst, organisaties, markante bewoners en ondernemers in deze buurt. Aansluitend is er bij Coffeemania de maandelijkse buurtborrel met eten en drinken. Zaterdag 23 februari vanaf 13:30 uur is er een vergelijkbare buurttour onder leiding van erfgoeddeskundige Charlotte Labrie van ARCAM.
Entree: gratis.
Startlocatie: Coffeemania, Ottho Heldringstraat 3.
Aanmelden en informatie per e-mail: Nieuw West Open of via de website http://www.nwopen.nl

Loop mee met de Friday Night Run
Vrijdag 22 februari om 18.30 uur kunnen hardlopers meelopen met de maandelijkse Friday Night Run Nieuw-West. Deelnemers kunnen meedoen in de groep beginners (30 minuten) of gevorderden (60 minuten). Elke laatste vrijdag van de maand om 18.30 uur organiseren atletiekvereniging AAC en stadsdeel Nieuw-West een hardlooproute door Nieuw-West. Telkens andere routes en altijd onder professionele begeleiding. Deelname is gratis en bij slecht weer is er een alternatief programma, met bijvoorbeeld trainingstips of krachttraining.
Locatie: Atletiekvereniging AAC op sportpark Ookmeer, Willinklaan 7.
Aanmelden is niet nodig. Informatie en routes delen: http://www.aacamsterdam.nl; http://www.facebook.com/Loopjijmee