Pim Ligtvoet vertelt over 'Oorlog in Nieuw-West'

Zondag 5 mei, van 19 tot 20 uur

Auteur: Pim Ligtvoet
Amsterdam Nieuw-West
CoCo's Keuken, café, restaurant

In Coco’s restaurant, Ottho Heldringstraaat 13 (boven Cordaan).
Misschien leuk om te weten dat er op deze manier (na het gedicht over Dirk van den Broek) weer een vervolg is op de mooie serie 'Oorlogsherinneringen uit Amsterdam Nieuw-West'.

CoCo's Keuken
Gewoon lekker eten in de buurt én in een bijzondere omgeving. Dit is mogelijk in de vier nieuwe Amsterdamse wijkrestaurants met de naam Coco’s Keuken. Iedereen, jong en oud, kan hier terecht voor een gezonde, vers bereide en betaalbare maaltijd. In Coco’s keuken worden activiteiten georganiseerd rondom eten en samen komen.

Coco’s Keuken Staalmanpark, gelegen aan de Ottho Heldringstraat, is open sinds April 2012. Het is inmiddels een trefpunt voor bewoners uit het complex van Cordaan en de omgeving. Dagelijks open voor koffie, lunch en diner, er zijn kinderstoelen en er is een kinderhoekje voor de jongste gasten.