Vier 5 mei in Amsterdam

Er gebeurt veel in de stad

Amsterdam, Nieuw-West

Alle bij de redactie van het Geheugen van West binnengekomen festiviteiten op een rijtje.

Bevrijdingsfeest Foto: Van Eesterenmuseum

• Voor de deur van Podium Mozaïek genieten van de theatervoorstelling Bent en de Vrijheidsmaaltijd. Met muziek van Amsterdamse bandjes Meral’s Harem, 3rd Floor Magic en PleaSe. Meer weten? Klik hier - via Facebook.
  • Bevrijdingsfestivals - Amsterdam viert Bevrijdingsdag door de hele stad. De muziekpodia verhuizen dit jaar van de Dam naar het Westerpark en sluiten aan bij het Vrije Westen festival. Er zijn zeven muziekpodia in het Westerpark waar o.a. de Ambassadeur van de Vrijheid Dio optreedt. Meer weten? Klik hier.
  • 200 Vrijheidsmaaltijden - De tweede editie van de Vrijheidsmaaltijd is flink gegroeid. Maar liefst 200 podia, musea, organisaties, bevrijdingsfestivals en restaurants doen mee. Meer weten? Klik hier.