Rebecca

Thema: Compositie

Verteller: Rebecca

Naam maker: Rebecca, 8 jaar Dit is de een foto van het thema ‘compositie’ van het project West Side Stories - Foto's en verhalen uit Amsterdam Nieuw-West. Door: Rebecca

Dit is de eerste foto van het thema ‘compositie’ van het project West Side Stories - Foto's en verhalen uit Amsterdam Nieuw-West.
Er verschijnen regelmatig nieuwe foto's verdeeld over verschillende thema's.

Professionele fotografen letten goed op de cpmpositie wanneer zij fotograferen. Compositie is een van de workshopthema’s van West Side Stories. Deelnemers fotograferen tijdens deze workshop bijvoorbeeld een onderwerp waarbij ze een duidelijk kader kiezen. Door hier mee bezig te zijn leren de deelnemers welk effect kader heeft op een foto en hoe een verschil in kader de foto kan beïnvloeden.

Deze foto is gemaakt in een workshop van de West Side Stories Club. De West Side Stories Club is een club voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Nieuw-West die willen leren hoe je een bijzondere foto maakt. De Club is iedere week op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Link: West Side Stories Club - 6 tot 12 jaar