De Oud Amsterdammer is uit

Van dinsdag 20 augustus 2013

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Deze editie van 'dé gratis krant voor de echte Amsterdammer' ligt voor u klaar of is op internet te lezen.

Klaar-overs zoals beschreven in een artikel in De Oud Amsterdammer Johan Huizingalaan, Instalatie van de tweehonderdste klaarover brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat.<br />datering: 16.11.1959 collectie: Foto-afdrukken, vervaardiger: ANEFO(fotograaf) auteursrecht: Nationaal Archief Johan Huizingalaan, installatie van de tweehonderdste Klaar-over brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat 16 november 1959, collectie: Foto-afdrukken  Nationaal Archief

datering: 16.11.1959 collectie: Foto-afdrukken, vervaardiger: ANEFO(fotograaf) auteursrecht: Nationaal Archief Johan Huizingalaan, installatie van de tweehonderdste Klaar-over brigade gevormd door leerlingen van de Pro Regeschool aan de Hendrik de Wijnstraat 16 november 1959, collectie: Foto-afdrukken Nationaal Archief

Met deze keer onder andere:

- De vakantieschool aan de Jan van Galenstraat