Wapper Kids - Hakim - Sprookjes

OBA Nieuw-West: 7 en 11 september 2013

• Hakim leest voor in Osdorp
  • Sprookjesvoorlezing door Frederick Haverkate

Zaterdag 7 september, 14.00 uur Bibliotheek Slotermeer
Wapper kids: spelen met taal en gebaren
Voorstelling door Wapperkids met gebaren, aansluitend taalspelletjes voor het hele gezin. Spelen met taal is leuk voor jong en oud en belangrijk voor de taalontwikkeling. Spelen en leren kan de hele dag door. Wapperkids laat zien hoe u dit thuis met de kinderen kunt doen.
Toegang met OBA-pas gratis/ normaal € 5,00

zaterdag 7 september, 15.00 uur Bibliotheek Osdorp
Kom naar de bieb en laat je kinderen voorlezen door Hakim Traïdia! Hakim, de Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler
Is bij het grote publiek wel bekend door zijn gelijknamige rol in Sesamstraat. Bij de kids spreekt Hakim tot de verbeelding, maar zijn optredens in Sesamstraat zijn slechts een klein deel van zijn activiteiten. Behalve dit doet hij ook televisie- en theateroptredens, vertelt hij verhalen, en schrijft hij boeken. Zijn gave om verhalen te vertellen ontwikkelde zich in zijn jeugd; hij groeide op in een wereld zonder televisie, waarin het vertellen van verhalen een belangrijke rol speelde.

Woensdag 11 september, 15 uur
Sprookjesvoorlezing door Frederick Haverkate