Schrijvers en vrijwilligers gezocht

Verhalen verzamelen, interviewen, zelf schrijven of gewoon de handen uit de mouwen steken?

Het Geheugen van West is sinds dit jaar ondergebracht bij Stichting De Brug in Geuzenveld. Deze stichting doet heel veel voor iedereen in Geuzenveld/Slotermeer, maar het werkgebied van de stichting is veel breder. Het beste voorbeeld hiervan is Het Geheugen van West dat een platform is voor heel Amsterdam-West.

Voor Het Geheugen van West zijn wij op zoek naar schrijvers en verhalenverzamelaars. Wil je ook wat schrijven of verzamelen wat anderen vertellen, meld je aan per E-mail bij de redactie.

En bij de stichting De Brug zijn vrijwilligers ook van harte welkom. Loop eens een keer binnen in de Aalbersestraat 248 A en ervaar hoe prettig de sfeer is. Je kunt allerlei vrijwilligerswerk doen in De Brug. Maar er is vooral behoefte aan een penningmeester, aan mensen die koken leuk vinden en aan gastvrouwen en gastheren. Belangstelling: mail De Brug of kijk op de website van De Brug.