Excursie: De heilige huisjes van West

6 Fans
Gemeentelijk monument de Catharinakerk Gemeentelijk monument de Catharinakerk Foto: Van Eesterenmuseum

Raak op 14 december in hogere sferen en op de hoogte van wat de heilige huizen van Nieuw-West te vertellen hebben over de totstandkoming van het wederopbouwgebied.

Je fietst en bezoekt samen met kunstenaar Rob Loos en Jasmin Šporer het Catharinacomplex, de Olijftak, de Ontmoeting en de Lourdeskerk. Tijdens deze bijzondere excursie staan de deuren van
deze godshuizen speciaal voor jou open om de religieuze, architectonische, kunstzinninge en stedenbouwkundige ziel van Nieuw-West te ontdekken. Aanmelden voor deze excursie doe je via een e-mail naar rondleiding@vaneesterenmuseum.nl ovv Kerken.

Datum: zaterdag 14 december 2013
Tijd: 14.00 uur