Uitnodiging: vier het nieuwe jaar in het Erasmuspark!

WinterWESTwaARTS van 1 t/m 5 januari 2014 in het Erasmuspark

Auteur: Jan Hart
7 Fans

WinterWESTwaARTS komt er weer aan! Van 1 t/m 5 januari 2014 in het Erasmuspark met: Ntjam Rosie, The Good Family, Jan Klaassen, Dikkie Dik, Vrouw Holle, Atelier Habitat, een Berenbruiloft en nog véél meer!

WinterWESTwaARTS 2014 Bron: WinterWESTWaARTS, 2013

WinterWESTwaARTS 2014
WinterWESTwaARTS nodigt iedereen uit om op 1 januari samen het nieuwe jaar in te luiden. Om 14:00 uur start het nieuwjaarsconcert met een openingswoord door Martien Kuitenbrouwer met aansluitend een hartverwarmend en jazzy optreden van Ntjam Rosie. Samen met haar band speelt zij heerlijke tunes; een mix van jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek.

Voorafgaand aan het concert kunnen kinderen en gezinnen naar de beroemde Amsterdamse poppenkast. Ook the Good Family is erbij en helpt gezinnen met hun goede voornemens.Bezoekers kunnen zich in hun fotobooth laten fotograferen met een nieuwjaarswens.

Na de aftrap op 1 januari is WinterWESTwaARTS helemaal het domein van de kinderen. Met gratis voorstellingen en leuke activiteiten van 1 t/m 5 januari zullen de kinderen zich geen moment kunnen vervelen in de kerstvakantie. Voorstellingen zoals Dikkie Dik en de taart, Aadje Piraatje en Vrouw Holle en de kinderen gaan een heuse Berenbruid bouwen voor Orso, met een Berenbruiloft op 5 januari.

Het complete programma met alle aanvangstijden en activiteiten is te vinden op http://www.westwaarts.com.

Alle WinterWESTwaARTS voorstellingen en workshops zijn gratis. Kaarten voor de voorstelling zijn een kwartier voor aanvang verkrijgbaar bij de informatiebalie in de tent. Reserveren is niet mogelijk. Kijk ook op http://www.westwaarts.com voor het gehele programma.

WinterWESTwaARTS is een samenwerking van Stadsdeel West en Podium Mozaïek.