UITNODIGING!

Uitnodiging voor de viering van het 10 jarig bestaan van het Geheugen van West

Auteur: Jan Hart
1 Fan
Burgemeester de Vlugtlaan 125, links ingang KunstWest, rechts het Van Eesterenmuseum Bron: foto Victorien Koningsberger

Dit jaar bestaat het Geheugen van West 10 jaar!
We zijn heel trots op onze website waar al zo lang de verhalen van en door bewoners van Amsterdam (Nieuw)West op worden verzameld. We willen dit graag vieren met iedereen die in het heden of het verleden betrokken is geweest bij het Geheugen van West.
Wij nodigen u daarom uit om samen het glas te heffen op de volgende 10 jaar.

Wanneer: vrijdag 21 november 2014
Tijd: 16.00 tot 19.00 uur
Waar: KunstWest, Burgemeester de Vlugtlaan 125

We willen op deze middag de website een beetje tot leven laten komen. Dit gebeurt al door de verhalenvertellers in levende lijve bij elkaar te zien, maar het lijkt ons nog leuker als we ook de verhalen tot leven kunnen wekken. We vragen u daarom een favoriet verhaal én het voorwerp dat daar een belangrijke rol in speelt mee te brengen op 21 november.

U kunt zich voor de receptie aanmelden door een mail te sturen naar:
10 jaar Geheugen van West

Eerder deze middag organiseren wij samen met het Geheugen van Oost en het Amsterdam Museum de Dag van de Geheugens in het van Eesterenmuseum in Amsterdam. Meer informatie hierover vindt u op: