Zicht op zandhoop wat later Slotermeer moet worden

Zicht op het zandlichaam wat later het toekomstige Slotermeer moet worden. Op de voorgrond de Admiraal de Ruiterweg met de Boomkerk. Tegenover de kerk, tussen de huizenblokken, het begin van de Wiltzanghlaan die een stukje verderop de Multatuliweg kruist. (hier zal later de Coentunnelweg (A10) worden gelegd). Verder links een weggetje wat de Burgemeester de Vlugtlaan moet worden. In het midden het dijklichaam van de toekomstige ringspoorlijn. Helemaal links een stukje van de Leeuwendalersweg, ook tot aan de Multatuliweg. In de verte is een witte strook zichtbaar wat later de Slotermeerlaan zal worden en links in het verlengde ervan zie je een bocht wat later de Westoever zal worden die naar Osdorp zal leiden.
Fotocollectie Spaarnestad

Zicht op zandhoop wat later Slotermeer moet worden Zicht op het zandlichaam wat later het toekomstige Slotermeer moet worden. Op de voorgrond de Admiraal de Ruiterweg met de Boomkerk. Tegenover de kerk, tussen de huizenblokken, het begin van de Wiltzanghlaan die een stukje verderop de Multatuliweg kruist. (hier zal later de Coentunnelweg (A10) worden gelegd). Verder links een weggetje wat de Burgemeester de Vlugtlaan moet worden. In het midden het dijklichaam  van de toekomstige ringspoorlijn. Helemaal links een stukje van de Leeuwendalersweg, ook tot aan de Multatuliweg. In de verte is een witte strook zichtbaar wat later de Slotermeerlaan zal worden en links in het verlengde ervan zie je een bocht wat later de Westoever zal worden die naar Osdorp zal leiden. <br />Fotocollectie Spaarnestad