Meld je aan

Wanderview

Verhalen van Anna Swagerman

Onderdeel van: Afgeronde rubrieken

Over Wanderview
Wanderview dwaalt rond, kijkt, luistert en geeft terug. Wanderview vangt op wat stilletjes voorbijgaat, maar wat juist zo kenmerkend is voor de rijkdom van bijvoorbeeld een buurt, project of proces. Door te kijken, te luisteren, gesprekken aan te gaan en iets van verschillende kanten te belichten, wordt een rode draad zichtbaar.
Door dit terug te geven, door middel van bijvoorbeeld een expositie van foto’s, verhalen of uitspraken, ontstaat de kans voor betrokkenen om te reflecteren op datgene wat van bijzondere waarde is.

576 keer bekeken

Over Anna Swagerman
Wanderview is een initiatief van Anna Swagerman. Vanuit de invalshoek van de psychologie, stadssociologie en kunsten is zij geïntrigeerd door het zichtbaar maken en delen van het bijzondere onopgemerkte.
Zo dwaalde Wanderview al rond bij verschillende maatschappelijke- en culturele projecten en tijdens werkmeetings in de stedelijke ontwikkeling en het onderwijs, en gaf hier de rode draad en kenmerkende waarde op een creatieve manier terug. Neem contact op via info@wanderview.nl of neem een kijkje op Wanderview en laat je inspireren over wat we samen kunnen doen!