Interview met Greetje de Hoog-Gehrels

Bewoonster Sloterweg

Sloten-Oud Osdorp

Greetje de Hoog-Gehrels (1946) woont al 30 jaar in het karakteristieke huis Sloterweg 1121. Met veel plezier en mooie herinneringen. Samen met haar echtgenoot had zij een huisartsenpraktijk in Geuzenveld. Zij was 8 jaar lid van de Dorpsraad van Sloten. Een nieuwe fase is nu aangebroken. Helaas overleed haar echtgenoot 1 1/2 jaar geleden en is het huis verkocht.

Dit interview is gemaakt en gefilmd door Bram de Waard† van de 'Werkgroep Historie van de Dorpsraad Sloten-oud Osdorp'. Contacten gelegd door Tamar Frankfurther.

Annytha Zoet

Anton de Hoog

Goh wat leuk om dit te zien. In mijn kinderjaren was Anton onze huisarts. Na werkt tijd kwam hij af en toe even een bakkie doen ook om te kijken of het goed gaat. Fijne huisarts met een luisterend oor. Jaren later toen ik weer in A'dam kwam wonen ben ik weer terug gekomen bij Anton zoooo fijn dat hij mij nog herkende. Zeer dankbaar voor wat hij in m'n kinderjaren voor ons gezin heeft gedaan. R.I.P Anton...

Mathilda Pope

Ontzettend leuk om Greetje de Hoog op deze manier weer eens terug te zien, samen met haar helaas overleden echtgenoot Anton de Hoog een geweldige huisarts van mijn geweest.