GROTE OPERATIE: ZES NIEUWE OPERATIEKAMERS

Nieuwe OK units voor OLVG West

Op donderdag 3 maart 2016 zijn de nieuwe OK units bij het OLVG West aangekomen. Een enorm vervoer met veel bekijks in de wijk en een fantastische logistiek organisatie. Een uitbreiding die heel belangrijk is nu de fusie met OLVG Oost rond is.

De nieuwe OK units Bron: Annick Marquer, 2016

Vrijdag 4 maart werd de eerste technische ruimte ingehesen en werden de balken ten behoeve van OK 5 en 6 op spanning gebracht. Toen de aannemer werd gevraagd waarom de balken op spanning gebracht moesten worden, antwoordde hij "om de ZEEG er uit te halen....”

OK unit Bron: foto Annick Marquer, 2016

Leuk om mee te maken dat bouwers, net als alle andere beroepen, hun eigen "jargon" hebben en net als alle anderen denkt dat wij begrijpen wat hij zegt! De ZEEG is een gebogen lijn in een constructie. Een term die gebruikt wordt in de scheepsbouw en in bouwkunde.

Een OK unit wordt opgehesen Bron: foto Annick Marquer, 2016

Op 5 maart is OK 6 ingehesen, alle OK 's staan dus klaar om verder afgewerkt te worden.

Henk, bedankt voor het compliment!

Re: OLVG West

Henk van Dijk:
Is heel lang het Sint Lucas Ziekenhuis geweest. Daarna de fusie met het Andreas Ziekenhuis en dus nu OLVG West. Ja, we worden ouder papa...
Compliment trouwens voor de fraaie foto's. Precies de goede kleuren en vlijmscherp.

OLVG West