Goed nieuws uit Geuzenveld (wijk 7)

Ik had ik snel een boodschap gedaan op de fiets omdat ik mijn hond een vlooienbad wilde geven. Dus had ik het erg druk en was een beetje opgefokt door die vlooienplaag die mijn hond teisterde. M'n fiets had ik buiten laten staan en ik was snel naar binnen gerend. Ik gaf mijn hond de hoognodige behandeling en daarna een knuffel met een badlaken.
Toen werd er op de deur geklopt. Ik zag een jonge Surinaamse postbode en dacht dat er iets niet in de brievenbus paste. Maar hij lachte heel vriendelijk en wees op mijn deur. Ik had mijn sleutels nog in de deur zitten. Ik bedankte hem hartelijk en vertelde dat ik moe en opgefokt was en het heel druk had. Zijn antwoord was: "Zal ik dan ook uw fiets maar op slot doen?"
Wat een enorme lieverd, hè? In deze tijd met al die nare verhalen dat we elkaar niet meer kunnen vertrouwen is dit toch een parel!

mary schochow

Goed nieuws

wat heerlijk dat er ook zulke lieve mensen zijn. Juist in deze tijden van drukte en ellende zijn die broodnodig!