Wonen in een Rietveldhuis

Slotermeer

Leonard van Munster voelt zich als kunstenaar - samen met zijn partner - helemaal thuis in een 'echt' Rietveldhuis op de hoek van de Vening Meineszlaan en de Harry Koningsbergerstraat.

Heerlijk wonen in een Rietveldhuis. Foto: Annick van Ommeren-Marquer

Meer weten over Leonard? Kijk op zijn website.

Prachtige spiegeling in het glas van de bovenverdieping.

xxx

Apenkooi

xxx, 24 Jan 2009, 15:54
Binnen is er een gymzaal gebouwd,
compleet met wandrek, touw, ringen, bok ed.

>

xxx

Apnkooi

Theo Haring

Mooie Rietvelden aan de rand van Slotermeer

Hoi Buurtgenoten,

Ziet er goed uit.Ook de zijkant met de vierkante ramen is passend.We hebben hier nog een boek over Jan Rietveld liggen waar met name de 'Amstelflat'(net uitgeroepen tot rijksmonument)en de bejaardewoningen in het 'van Eesterenmuseum' word beschreven.

We zien elkaar, Groet Theo

henrie van de maten

schitterende opbouw

wat een mooie opbouw, werkelijk fantastisch hoe door die spiegeling, de opbouw als het ware vlekkeloos overgaat in de omgeving. Ziet het er van binnen ook al zo mooi uit, of is dat nog niet klaar?

Henrie van de Maten

vincent everts

prachtige opbouw, waarom is de rest zo LELIJK

wat een prachtige spiegel opbouw. de rest van de opbouws is zo lelijk. Waarom moet dat toch? Die schoonheids commissies zijn werkelijk om uit je vel te springen.

Een wonder dat leo een vergunning heeft gekregen. veel te mooi om door een gemeente goedgekeurd te worden.

Rietveld

Goed dat je deze reactie plaatste, Erik. Ik begon al heftig aan mijzelf te twijfelen, want bij 'Rietveldhuizen' denk je toch aan Gerrit R., en dan had ik toch moeten weten waar die huizen stonden.

Erik Swierstra

'Rietveldhuizen' in Slotermeer

De 'Rietveldhuizen' in Slotermeer zijn ontworpen door Jan Rietveld, zoon van de beroemde architect Gerrit Rietveld, bekend van onder andere het 'Rietveldhuis' Utrecht.