Kunst aan de oever (foto's)

Benieuwd hoe het was? Een foto-impressie.

Kunst aan de oever; voor jong en oud wie, wat, wanneer, waar Foto: Willemijn Harmsen, augustus 2010

Aan de Sloterplas (tegenover de Meervaart) vond deze zomer de 2e editie van het programma 'Kunst a/d Oever' plaats. Tot 13 augustus konden bewoners en voorbijgangers elke donderdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur terecht voor deelname en ontspanning.

Van Willemijn Harmsen ontvingen wij de link naar haar fotoalbum met een heleboel foto's die de ontspannen en creatieve sfeer weergeven: Het fotoalbum van Willemijn.

Bekijk meer afbeeldingen

Het project werd muzikaal opgevrolijkt door Beatriz Aguiarj wie, wat, wanneer, waar Foto: Willemijn Harmsen, augustus 2010

marianne roelse

goedemiddag

ben jij de zus van Marianne Harmsen en de zus van Hermien Harmsen? Ik ben jullie oude buurmeisje uit Vlisisngen, Marianne Roelse